Wednesday, March 18, 2015

Novost u ponudi; najam teretnog kombija ili furgona

Ako trebate prijevoz ili transport veće količine stvari Rent a car Split NOVA vam daje mogućnost iznajmljivanja teretnog kombi vozila / furgona. Najam furgona ili teretnog kombija je super povoljno rješenje bilo za tvrtke ili pojedince koji trebaju prijevoz stvari s jednog mjesta na drugo. Uz naše pristupačne cijene, najam teretnog kombija sa Rent a car Split će vam uštedjeti vrijeme i novac, tako da ne morate trošiti na više putovanja. Najmom teretnog kombija, dobijete težinu kamiona, ali s mnogo više zatvorenog prostora za transport.

Najam teretnog kombija Hrvatska

Prednosti za iznajmljivanje furgona u Rent a car NOVA Hrvatska

Unajmite teretni kombi/furgon i prebacite novi namještaj u vašu kuću za odmor ili apartman neposredno prije početka turističke sezone. Naši kombiji su također odličan izbor za tvrtke koje trebaju prijevoz zaliha, pošiljki ili se čak bave dostavom opreme i proizvoda.

S našim teretnim vozilom/ furgonom nije potrebno više puta prevoziti stvari. Volumenom od 13 -17 m3 mogu stati sve vaše kutije i stvari i možete biti sigurni da je sve u jednom komadu kada stigne na odredište.

Rent a car Split teretna kombi vozila imaju istu učinkovitost kao normalan obiteljski automobil, ali s dvostrukim teretnim prostorom. Ako tražite najbolju kombinaciju iskoristivosti, udobnosti i cijene; na pravom ste mjestu, uštedjeti vrijeme i novac i unajmite teretni kombi / furgon kod NOVA rent a car.

Osim najma furgona ili teretnog kombija vjerojatno ćete trebati i neke ekstra dodatke. Možda će vam dobro doći GPS navigacijski sustav s kojim ćete lako stići na željenu adresu, kuka za vuču ili neograničenu kilometražu za dugi najam. NOVA Rent a car Split nudi sjajne dodatke i usluge koje mnoge tvrtke ne nude.

Nova rent a car cargo vozila



Kontaktirajte nas ili provjerite naše konkurentne cijene, biti ćete zahvalni što ste rezervirali i unajmili teretni kombi ili furgon kod NOVA Rent a car Split.

0 comments:

Post a Comment

Nova rent a car Split. Powered by Blogger.