Thursday, December 29, 2016

NOVA rent a car izabran za Rent a car godine!

U Karting Areni na Velesajmu u Zagrebu održan je izbor Auta godine 2017. “Auto Godine” je izbor koji provodi TV Automagazin, najgledanija televizijska auto emisija u Hrvatskoj. Na ovom prestižnom izboru okupili su se predstavnici svih relevantnih marki automobila kao i drugi važni čimbenici u autoindustriji koji će obilježiti 2017. godinu.

Osim nagrade za Auto godine 2017 u nekoliko kategorija dodijeljeno je i posebno priznanje za Rent a car godine koje je ove godine dobila NOVA rent a car/Nova Gratia d.o.o.  
Rent a car Split priznanje za Rent a car godine 2017.

Iskustvo iznajmljivanja automobila je jedan od onih bitnih trenutaka na vašem putovanju. Kvaliteta vozila i usluga korisnicima je razlika između dojma kada je najam automobila vrhunac ili noćna mora vašeg putovanje, stoga odabir kvalitetnog rent a car partnera je od izrazite važnosti.

Nagrada za izvrsnost u uslužnoj djelatnosti i poslovanju je potvrda napora koji NOVA rent a car ulaže u odnosu prema klijentima, djelatnicima i partnerima u poslovanju. Naša iznimna usluga već je prepoznata od strane  domaćih i stranih klijenata, koje dobijemo kroz povratne informacije i iskustva korisnika.  Dokaz tome je upravo i ova nagrada.
Zahvaljujem TV Automagazin-u što su prepoznali našu vrijednost i rad te koristim priliku da zahvalim svima koji su svojim trudom i radom zaslužni za dobivanje ove prestižne nagrade, jer to je zapravo priznanje cijelom vrijednom timu Nova Rent a Car-a.“ izjavio je Rino Pavlov iz Nova rent a car-a i dodao "S ponosom prihvaćam ovo priznanja i zahvaljujem svima koji i dalje prepoznaju našu predanost.“

O NOVA RENT A CAR
Nova rent a car je jedna od vodećih agencija za najam vozila u Hrvatskoj. Na tržištu posluje od 2009. godine s uredima na svim većim zračnim lukama i gradovima ( Zagreb, Zadar, Šibenik, Trogir, Kaštela, Split i Dubrovnik).  Područje poslovanja su kratkoročni i dugoročni najam vozila privatnim i poslovnim korisnicima kao prodaja rabljenih vozila.

Za više informacija kontaktirajte nas na +385 72 535 535 ili  posjetite www.novarentacar.hr

0 comments:

Post a Comment

Nova rent a car Split. Powered by Blogger.